sábado, 25 de enero de 2014

La Por, Anna Trillas


És un llibre amb la tapa dura i negra feta amb paper d’embalar, retoladors acrílics, està inspirada en les lletres de la sèrie “American Horror Story” ja que buscava un aire terrorífic, també he fet una sanefa vermella inspirada en venes entrellaçades on pengen esquelets. Quan s’obre la tapa veiem una butxaca on hi ha dos personatges que pots agafar i guiar-los durant el llibre, també hi ha un petit text introductori. El llibre està format de 5 pagines dobles inspirades en un terror infantil on hi ha secrets amagats, o formes que pengen i amb les que es pot jugar. Finalment al acabar trobem una frase que ens porta a pensar en les nostres pròpies pors. La contraportada segueix amb la sanefa de la portada. 

A la portada hi ha escrit el títol “La Por” i el meu nom com a il·lustradora. El primer que podem llegir quan obrim el llibre son les instruccions que s’han de seguir amb els dos personatges que estan a la butxaca. A la pàgina del costat trobem una petita introducció per a que s’entengui el tema del llibre “ Qué passa quan apaguem la llum?
La imaginació ens porta als llocs més terrorífics del nostre subconscient, on habiten els mostres, els fantasmes, els esquelets,...” A l’última pàgina, just abans de veure la contraportada hi trobem la frase “I tú, A qué li tens por?...” aquesta frase et fa pensar en les teves pors i a reflexionar sobre el llibre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario